• 10
    genel kanının aksine gayet mümkün olduğunu düşünüyorum. yapsalar yapsalar geciktirebilirler ki bu sezona kadar fazlasıyla geciktirdiklerini düşünüyorum.
    kemerburgaz tesisleri bittiğinde, galatasaray yönetimi mevcut transfer ve yönetim anlayışını sürdürürse önümüzde kimse duramaz.
    bugüne kadar "rekabet daim olsun, şampiyonluk farkı fazla açılmasın daha güzel olur" diye düşünen şahsım bile son 3 sezonda rakiplerden birinin yoktan şampiyonluk uydurmasını, diğerinin sinsi sinsi yükselişini, berikinin biraz da devlet desteğiyle istikrar yakalayışını gördükten sonra biz arayı açalım onlar aralarında kapışsınlar istiyorum. hatta 5. yıldızı 3 yıl üst üste şampiyon olup takalım da en büyük olduğumuz iyice kabullenilsin istiyorum.
    mesele tesisleşmekten, bir yönetim anlayışı oturtmaktan, yenilikçi hocaları göreve getirmekten, örgütlü taraftarlık yapmaktan geçiyor. bunların bir kısmını bu sezon yaptık, kalan kısmını gelecek sezonlarda bitirirsek avrupa basınında bile "turkish bayern" lakabıyla yer almaya başlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın