• 18
    #30768 nolu entrysi ile baltayı taşa vuran yazardır.

    şimdiye kadar söylediklerine katılmasam da söyleme hakkını savunduğum yazar artık olayı bambaşka bir boyuta taşımıştır. fatih terim'i sevmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz ki biz bu sözlükte kendisini egosu yüzünden en ağır biçimde eleştiren kişilerdeniz. fakat hiçbir şekilde galatasaray adıyla özdeşleşmiş, galatasaray'a mal olmuş bir kişi hakkında çeteci, zavallı şeklinde nitelendirmelerde bulunulamaz. tamamen galatasaray aşkıyla dolu yazarlardan oluşan bir platformda gerçek bir galatasaraylı hakkında bu tür yakıştırmalar yapılması kabul edilemez! hakan ünsal'a sallarsın galatasaraylı değildir, emre belözoğluna da hakeza. ama ben benim olduğum bir yerde bir galatasaraylıyı bu şekilde ezdiremem! bunu engelleme önünde yapacak bir şeyim yoksa da çeker giderim!

    bizim galatasaraylılık anlayışımızda, kültürümüzde bizden olanı komplo teorileriyle aşağı çekmek diye bir şey yoktur. tamamen hayal ürünü söylemlerle, itici ve ağır bir üslupla, mahalle jargonunu bile aşan sıfatlarla galatasarayın değerlerine saldırılması neye hizmet amacını taşımaktadır?

    fatih terim kibirlidir, dünyanın yarısını kendisi yaratmıştır ama asla zavallı değildir! galatasaraylı biri zavallı olamaz! çeteci olamaz!

    galatasaraylı olmak demek galatasaray adını yüceltmek için hayatı boyunca savaşmak demektir. fatih terim galatasaraylıdır, yanlışlarıyla doğrularıyla galatasaray için mücadele etmiştir. bu tarz kötü eleştirileri ise asla hak etmemektedir.

    edit : askere gidiyorum bi hafta kalmış canımı nelere sıkıyorum. herkes baksın dalgasına. * * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın