• 1
    uzun süredir aklımda dönüp duran bir konuyu buraya da not düşmek istedim.

    bildiğiniz gibi mecidiyeköy'deki mabedimizden çıkışımızın hüznünü henüz atlatabilmiş değiliz. seyrantepe'de bulunan stadımızın da hala mevkii ve ulaşım sorunu çözülemedi.

    bir dönem ikamet de ettiğim kasımpaşa halkından son dönemde kasımpaşa recep tayyip erdoğan stadı'nın yıkılacağı ve yerine avm plaza tarzı bir şey yapılacağı söylentileri duyuyorum.

    bu şartlar altında florya, kemerburgaz, mecidiyeköy oteli gibi önemli adımların atıldığı bir süreçten geçtiğimiz için ve başımızda işin uzmanlarından erden timur olduğu için gündeme alabileceğimiz bir konu ortaya çıkıyor.

    beyoğlu ilçesinde yer alan, galatasaray mahallesinin tam sınırında bulunan, lisemize ve nevizadeye yürüme mesafesinde yer alan bir lokasyonda yeni bir stadımızın yükseldiğini düşününce tüylerim diken diken oluyor.

    bütün bu verileri bir potada topladığımızda;

    seyrantepe'deki stadı kasımpaşa ve diğer istanbul takımlarının dönüşümlü kullanımına verip kasımpaşa'daki stadın yerine yepyeni muhteşem bir stad yapabilir ve semtimize dönebilir miyiz diye bir fikir ortaya atmak istiyorum. ali sami yen'in yürüdüğü, koştuğu muhitte armamızın ve renklerimizin ilk defa yan yana geldiği semtte yaşayacağımız bütünleşmeyle çağımızın altın yıllarını yaşayacağımızı düşünüyorum. size ütopik gelebilir ama ben bu fikri gerçekten mantıklı bulduğum için sadece herkesin aklına bir fikir olsun diye buraya da not düşmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın