resim
Mert Müldür
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 231
    8 aydır ayağına top değmemiş, sakat bir arkadaşımız. ancak bize gelirse bir sağ bek oluyor yardırıyor, bir sol bek oluyor yardırıyor. bir maç cafu oluyor yardırıyor, diğer maç roberto carlos oluyor yardırıyor. hey maşallah. ne adamsın lan sen. kendisinin alınması için şartlar zorlanıyor, 8 veriliyor, 10 veriliyor. yeter ki gelesin be beklerin prensi.

    tüm bunlar söylenirken kendisi ise aylardır sakat. über bir bek oyuncusu olarak avusturya'dan çıktıkan sonra sassuolo transferi yapıyor ve iki senedir ilgilenen tek takım biziz. 20 maçta 1 skora katkı verebiliyor ama bize gelince bir kaçıyor, bir oynuyor öyle böyle değil. dünya futbolunda kalan ender iki üç bek oyuncusundan biri olduğu için bence 8 milyon + riva kiraları, nef yapıdan birkaç rezidans verilmeli. kim uğraşacak şimdi genç yetenekli türk bek bulmaya...

    neticede bu kadar isteniyorsa her hafta sassuolo maçı izleyen insanların bir bildiği vardır. vardır dicem de mert müldür sakat işte 8 aydır ayağına top değmemiş... son maçı 15 ağustos 2022'de, oynadığı 7 dakikada neler yaptıysa artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın