• 1
    fenerbahçe'nin hakem destekli aldığı galibiyetlerden sonra genelde "çok kötü oynuyorlar abi! bu oyunla fazla ilerleyemezler" şeklinde saçma sapan yorumlar yapılıyor.

    evet, bu saçma sapan yorumları bende yaptım ama artık iş çığırından çıkmış vaziyette! bakın 23 ocak 2023 ümraniyespor fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin attığı 2. golden önce net bir şekilde faul varken var'a gidilmiyor ama ümraniyespor'un attığı 2. golden önceki faul için gidip iptal ediyorlar. e hani nerede standart? fenerbahçe lehine olunca gol ver, aleyhine olunca iptal et. ohh ne güzel dünya be! bak beleşten +2 puan aldılar.

    3 ocak 2023 antalyaspor fenerbahçe maçının 90+8. dakikasında fernando muhteşem bir gol atarak antalyaspor'a 2-2 beraberliği getirdi ama var hakemleri devreye girdi ve tertemiz pozisyonda aktif-pasif alan zırvalamalarıyla buz gibi golü iptal ettiler. 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçında güntekin onay+40 kişilik reji ve tüm türkiye bizim pozisyonumuzu konuştu ve sırf bunun için var kayıtları açıklandı. antalyaspor'un verilmeyen golü için de var kayıtları açıklansın dedik ama kimse oralı olmadı. tüm türkiye üç maymunu oynadı ve nitekim +2 puan daha buradan geldi.

    bakın fenerbahçe takımı kötü futbol oynuyor evet ama sadece son 20 güne baktığımızda bile en az 4 puanlarını hakem faktörüyle aldılar. şu anda bizden en az 8 puan fark yemeleri gerekirken, halen daha 4 puanlık bir fark var. bugün kötü oyunla bile hakem faktörüyle kazanıyorlarsa, yarın öbür gün rüzgarı arkalarına alıp seri galibiyetler de çıkarabilirler çünkü o moral ve desteği bulmuş durumdalar. boşver kazansınlar, nasıl olsa bu oyunla ileriye gidemezler tarzı cümleler kurarsak, hakem skandallarını aklamış oluruz. bakın daha sezon başındaki hatalara bile girmeyip sadece son 20 günü ele aldım. adamlar sezon başından beri 9 kez penaltı kullanıp birçok puan topladılar ama bütün istatistiklerde birinci olan galatasaray'ımız ise sadece 2 penaltı kullanmış! yahu her şeyi üst üste getirdiğimizde çift haneli fark atacağımız rakibe karşı sadece 4 puan farkla öndeyiz ya valla çıldıracağım artık. ne olur artık kendimize gelelim ve "bu oyunla ilerleyemezler..." tarzı cümleleri kurmayıp her yere baskı yapalım. aksi takdirde organize ve profesyonel kötülük bizi yerle yeksan eder şimdiden söyleyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın