• 64
    giresunspor adana demirspor* deplasmanından yasin kol denen berbat hakem ve kaleci ertaç'ın orta sahada yaptığı kritik müdahaleler nedeniyle 1 puanla döndü.

    alexis perez*, jorman campuzano ve robert mejia oynayamayacak oyuncuları ama belalımız riad bajic, borja sainz* ve serginho* hücum hattı sahada olacak.

    abdülkerim'in cezalı olduğu maçta büyük ihtimalle emin bayram sol stoper olarak görev yapacak. 17 ocak 2023 alanyaspor galatasaray maçının ilk 10 dakikasında büyük bir korku seansı yaşadık ama orada suçu emin'e yıkmak haksızlık olur. hiç beraber oynamamış çok fazla rotasyon oyuncusu aynı anda sahada olunca fena bocaladık. abdülkerim'in yerine emin'i ekleyip önlerinde lucas torreira'lı normal dizilimimiz o kadar sorun yaşatmaz diye umuyorum. burada asıl mevzu sol bekte dubois oynatıp, rashica/barış alper değişikliği yapmak mı, yoksa rashica'nın savunma katksından vazgeçmeme uğruna sol savunma bloğunda emin+emre taşdemir riskini almak mı olacak diye düşünüyorum.
    tercih yapmak zor ama 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçında da tercih yapmak çok zordu ve okan hoca büyük bir zaferle çıktı.

    kazanan her zaman haklıdır önermesine kesinlikle katılmıyorum, hocanın alanyaspor kupa maçındaki* tercihini de hatalı buluyorum ama bu kadar üst üste kazanan ve kazandığı maçlardan sonra özeleştirisini ekran önünde yapan okan hocaya güvenmek durumundayım.

    ayrıca genç oyuncularımız, özkaynaklarımız hata da yapsa oynatmak, onlarla var olmak zorundayız.
    30 kasım 2022’de sona eren bilanço dönemine ilişkin sonuçlar ortada.
    uluslararası finansal raporlama standartlarına göre düzenlenen ve sportif kuruluşların kap’a gönderdiği spk bilançolarına göre kulübümüz borca batıklık uyarısıyla karşı karşıya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın