• 91
    şarkıcı simge sağın tarafından söylenen şarkı. ilk çıktığı zaman da dinlerdim, akustik versiyonunu da dinlerim. ıcardi ile şarkı özdeşleştikten sonra daha da dinlemeye başladım.
    takımımız, nazar değmesin, çok şükür iyi gidiyor. serimizi yakalamışız. ıcardi editi sayesinde şarkı bir şekilde bizler arasında da popüler oldu. bugün şu başlık altında yazılanlara bakacak olursak sanılacak ki şarkı takım atağa kalkarken takımın hızını kesmek için bizler tarafından çalınıyor. sanırım karışıklık oldu, onu tribünlerde belli bir kesim rahmetli ibrahim erkal'dan şarkı söyleyerek yapıyor zaten.
    ıcardi golünü atmış, tribünler sarmaş dolaş, yaklaşık 5-10 saniye önce 45bin kişi hep bir ağızdan boğazını yırtarcasına "gooool" diye bağırmış. o adrenalinle ve mutlulukla bu şarkı gol sonrası çaldığında kimsenin modu düşmez. kimse efkarlanmaz ya da stat arabeske bağlamaz.
    takım iyi gidiyor ya, çok şükür ki galatasaraylılar olarak her haftaya mutlu mesut başlıyoruz ya, nereden kime sıksam diye düşünenler bu kez de şarkı ve şarkıcı üzerinden hedeflenmişler gördüğüm kadarıyla.
    o zaman bu kafada şampiyonluk kutlamalarında da futbolcuların eline özel bir liste verelim, herkes sadece hareketli yabancı pop, trap, heavy metal modunda şarkılarla kutlamalara çıksınlar, aman tribünün modu düşmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın