• 83
    mevzu icardi olunca basit bir şarkı bile gündemi meşgul edebiliyor *

    kayıtsız kalamadım, bir şeyler karalamak, fikirlerimi paylaşmak istedim.

    adrenalin ile başlayalım, çok sevdiğim "rocky" serisinde denklemi tamamlayan, adrenalin patlaması yaşatan şarkılar değil midir? "eye of the tiger" olmadan rocky öksüz kalmaz mı?

    futbol karşılaşmalarında gol demek adrenalin demek değil midir? bunun bağımlısı değil mi çoğu futbolsever? "i will survive" mükemmel bir seçim, hem gol hem ardından gelen çoşku ve adrenalini tamamlamak için bulunmaz bir nimet. bu kombinasyon ile tanışan en "kuzu" taraftar bile bir anda "kurda" dönüşmez mi?

    gomis ile gelen "sen olsan bari" de olmamıştı. "aşkın olayım" da olmadı. oldu diyene de saygım var. bence futbolcular ile şarkılar özdeşleştirilebilir ancak özdeşleştirilen şarkılar maçtan önce veya maçtan sonra o futbolcuya ayrılacak bir zaman diliminde çalınsa daha güzel olmaz mı? şarkıyı söyleyenin tuttuğu takım gibi meseleler hiç dert değil, müzik evrenseldir. ama golle birlikte gelecek bir coşku patlamasını "i will survive" ile "eye of the tiger" ile mi daha güzel tamamlarız yoksa "aşkın olayım" ile mi *

    çok uzatmayalım; şarkı güzel, sözleri güzel, şarkının hikayesini icardi ile galatasaray'ın ilişkisine uyumlu bulanlar var, şarkı sözleri ile bu konuyu kapayalım:

    --- alıntı ---
    insan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber?
    bizden uzak olsun keder
    sormana hiç gerek yok, yanmışım, tarifi zor
    söylerim günde bin kere

    yüzün gülünce güneş doğar ya
    gözlerimi kısarım, güller açar bir anda
    işte seninle bir ömür böyle
    güller, güneşler dolup ellerimizde

    söylenmedi hiç
    sana layık düşler benden önce
    tutsak yüreğim
    biliyorsun sen de ince ince

    yangın yeri hep
    buralar sayende, yok şikâyet
    gel bir sarayım
    aşkın olayım
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın