• 201
    boş insandır.

    gece gece tutturmuş "amatör şubeler kapatılmalı, başarı getirmiyor" diye. kendisine mantıklı bir şekilde açıklayanları da troll ilan ediyor. başarı getirmiyor dediği şubelerin avrupa şampiyonlukları, dünya şampiyonlukları var. bunu futbolda bir kere başarabilmişsin, o da 23 sene önce. şu an futbolda avrupa'dan kupa hedefleyemezken yan branşlarda hedefleyebiliyorsun. sen bu şubelere eşin dostunun gönlünü almak için, oy toplamak için bilgisiz insanları doldurursan tabii zarar edersin. kaldı ki gelirleri euro ile olan, hemen her sezon final four oynayan euroleague takımları bile zarar ediyor. onların 1 oyuncuya verdikleri maaşa takım kuruyoruz biz.

    bir de kendisinin "amatör şubeler kapatılırsa kâra geçeriz" diye çok komik bir tezi var. kadın basketbol takımı bütçe onaylanmadığı için geçen sene 75 bin dolara transfer yapamadı. yanlış bilmiyorsam sene takımımıza katılan ieva pulvere'nin de maaşı 5 bin dolar gibi bir şey olması lazımdı. futbol takımımızın aylık içecek gideri belki daha fazladır. erkek basketbol takımımızdaki en iyi yerli olan sadık emir kabaca' yı 175 bin dolar gibi bir fiyata transfer ettik.

    sen şubeleri iyi yönetme sonra "bunlar zarar ediyor, kapatalım" diye ciyakla. kimse de çıkıp "biz bu işi nasıl daha iyi yaparız" diye düşünmesin. klasik orta doğu kafası, beceremiyorsa ya satar ya da kapatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın