resim
Ángel Fabián Di María Hernández
Takım:Benfica
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Arjantin
  • 585
    niyeyse hiç güven vermiyor. dries mertens gelmeden tereddüt içerisinde bırakacak yaşta idi ama oynadıkça adamın karakterinden dışarı vuran güzelliği gördük. di maria son dünya şampiyonu apoleti üzerinde ama bir aidiyet sorunu yaşayacakmış gibi hissediyorum. belki mertens konusunda yaşadığım tereddüt gibi düşünebilirsiniz ama bu daha farklı!

    bu takımda komutan futbolcu varken, biraz kötü işleri de yapacak kanatta hamal birine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. yunus bunu bir türlü başaramadı. barış rakip kaleciye yakın oldukça daha iyi oynuyor. kerem'i severim, oynasın. milot rashica ise kalıcı değil. yusuf demir zaten tamamen kanat değildi, hâlâ kendisine gelemedi.

    demek istediğim milot rashica tarzı mücadele eden, pozisyon bilgisi sağlam bir futbolcu di maria'dan daha yakışıklı gibi duruyor kadromuza.

    ama her ne olursa olsun, okan hocaya güven duygum yüksek. di maria olsun ya da olmasın ara transfer döneminde bir ya da iki futbolcu arzu edildiği gibi alınırsa, maçlarda farklı skor için daha kolaylık sahibi olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın