resim
Ángel Fabián Di María Hernández
Takım:Benfica
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Arjantin
  • 567
    taraftarımızın yeni fantezisi. di maria'nın ismi de yeteneği de tartışmaya kapalı. adam daha 1 ay önce dünya kupası finalinde fransa savunmasını madara etti. bu kısmı konuşmaya bile gerek yok.

    benim merak ettiğim santrforda icardi, arkasında acayip bir eforla oynamasına rağmen sonuçta savunma katkısı belirli olan mertens, onun solunda topsuz oyunda en azından bölgesine dönmeye yeni yeni başlayan kerem, merkezde de oliveira gibi bir adam varken di maria'nın nerede oynayacağı. hayır gelip keseceği adam da takımın fiziksel olarak en diri oyuncularından biri olan, orta sahayı güçlendiren, savunma katkısı ve çalışkanlığı çok üst düzeyde olan rashica. torreira gibi italya, epl görmüş adam bile zaten şu ileri hattın götünü toplayacağım diye her maç 80'de dalak böbrek bırakıyor sahaya. di maria'yı da alalım da torreira iflas etsin tamamen. sonra da çin'den iniesta getiririz onun yerine.

    hayır her şeyi geçiyorum. avrupa'da olmadığımız bir sezon, ligde 4 puan farkla öndeyiz, takımda icardi, gomis, mertens, kerem, oliveira gibi yetenekli ve maç çözebilen adamlar var. biz gidip yakında 35'e girecek di maria alarak neyi amaçlayacağız? di maria ile geleceğimizi mi kurtaracağız yoksa bu kadronun şampiyon olmak için bir de di maria'ya mi ihtiyacı var süper lig'de?

    gözünüzü seveyim ya. akıl var mantık var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın