• 517
    açıkçası maç öncesinde kazanacağımızı düşünüyordum fakat oyun ve skor olarak ezdiğimiz bir galibiyet almayı beklemiyordum. tam da bu şekilde sıkıntılı, tek farklı bir galibiyet düşünmüştüm, çünkü antalyaspor her ne kadar kötü bir dönemden geçiyor ve eksik kadroyla gelmiş de olsa hala ligde ortalama üstünde kaliteye sahip bir takım olduğunu düşünüyorum.

    ilk yarıda boey'un şutu dışında genel anlamda sönük kaldık. hücumda sıklıkla boey ve rashica'nın olduğu sağ kanadı tercih ettik, kerem ilk yarıda daha arka planda kaldı. defansta ise birkaç kez antalyaspor bizi eksik yakalamıştı fakat gerek kötü tercihleri gerekse savunmamızın zamanında müdahaleleri ile büyük tehlikeye dönüşmedi bu ataklar.

    ikinci yarıdaki görüntümüz ise sanki "ben gol atmak istediğimde atarım" mesajını veren türdendi. icardi yaptığı hücum presler, orta sahaya kadar gelip top istemesi, arkadaşlarına sürekli talimatlar verip onları yönlendirmesi, golü ve galibiyeti çok fazla istemesi ile yine gönülleri fethetti. torreira ise orta sahada kusursuz bir top oynadı. felipe melo'dan bu yana böyle dominant, ikili mücadelelerde üstün, savaşçı bir orta saha performansı izlemeye hasret kalmıştık ki torreira onsuz geçen yılları telafi edercesine oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın