• 511
    ali şansalan şov ile biten ilk yarıdan sonra ikinci yarıda şov devam etti. atlanan kartlar, gözünün önündekini çalmamalar, ilk yarıya nazaran duraksamanın az olduğu ikinci yarıda dokuz dakika uzatma vermeler. belli ki sene sonuna kadar böyle olacak bu işler; taraftarımız ayık olsun, unutmasın bunları. toplarıyla, tüfekleriyle, ağır sanayi hamleleriyle gelecekler üzerimize, yedirmeyin ne takımımızı, ne futbolcularımızı ne de teknik ekip ve yöneticilerimizi.

    ilk yarı sonunda orta sahamız lucas torreira ve allaha emanet diye yazmıştım, çıktığı ana kadar ikinci yarıda antalyasporu kendi yarı sahalarına hapsetmemizin tek sebebiydi torreira. bir pitbull değil belki ama, bir bull terrier ya da amerikan bulldog dan aşağı kalır yanı yok maşallah.

    bakmayın siz ortalığı velveleye verenlere, kötü oynamadı galatasaray, eksikler yok mu elbette var ama öyle öldük bittik bir maç olmadı şahsım adına. antalyaspor çok çok iyi hazırlanmış maça, nuri şahin dersine iyi çalışmış. bizimle her yerde dişe diş, vücut vücuda çarpıştılar ki bize karşı defansif olarak yapılabilecek tek şey bu. o kadar çok kaliteli ayak var ki takımımızda eğer bir an boş bırakırsan hemen şapkadan değil tavşan, fil çıkarabiliyoruz. bunun yanına ilk yarıda yeni kalecilerinin mucizevi 2 kurtarışı, her iki yarıda da yaptığımız tercih yanlışları ve bireysel beceriksizlikler ile fark daha fazla olmadı.

    eksiklerimizin başında bence çizgiye basan kanat oyuncusu sıkıntımız var, bize karşı oynayan takımlar göbekteki oyun aklımızı gördükleri için ağırlıklı olarak mertens ve oliveira ya rahat top aldırmıyorlar, bunun önüne geçecek en önemli silah da takımı enlemesine açabilecek kanat opsiyon ve hücum setleridir. milot rashica defansif olarak hep çok iyi ama bir kaç maçtır ofansif olarak rölantide götürüyor. bugün de gününde değildi açıkçası, bir iki maç dinlenirse bir şeyciği kalmaz gibi geliyor bana. kerem için ilk yarının sonunda çizgiye basması lazım diye yazmıştım, ha keza asisti de sağ çizgiye basarken yaptı. belki yusuf, belki barış alperden bu konuda katkı almamız; katkı alamıyorsak da buraya ya alt yapıdan ya transferle bir çözüm daha yaratmamız lazım.

    herşeye rağmen baskılı ama kısır skorlu bir maç, alınan üç puan, galibiyet serisinin devam etmesi önemli kazanımlar.

    bence maçın adamı: lucas torreira

    (bkz: cimbom başı dik yürür)
App Store'dan indirin Google Play'den alın