• 505
    mac öncesi konuşulan her şeyin havada kaldığı maç. zaten bütün hafta konuşulanlar nuri hocayı da motive etmiş. zaman geçirme hususunda elestirsem de bizim oyuna karşı oynadığı oyunu takdir etmemek mümkün değil. erken gol bulsak burada farklı şeyler konuşuyor olurduk ama gol atamamak da bizi strese soktu. kerem, mertens, oliviera, rachica düşük performans gösterdiler ki buna rağmen kazandık. boey, ve torreira başta olmak üzere tu savunma hattı günün kahramanı oldular. penaltıyı iptal eden hakeme de hiçbir şey demiyorum. tüm maç temasli futbola izin verip ufacık dokunmaya faul çalmak ucuzluktan başka bir şey değil.

    ayrica şu lanet topu zamanında icardi ile buluşturun amk. yahu adam maçın başından sonuna kadar doğru pozisyon aldı ama bizimkiler kafayı kaldırıp topu atmadı. pres yaparken bile adamı yalnız bıraktılar. bu arada büyük ihtimal kas problemi oluştu icardi'de umarım yanlış görmüşümdür.

    not: bu maçı rakipler analiz edecek. bu maç bizim defolarin ortaya çıktığı maç oldu. umarım gerekli dersi alırız. tek farklı kazanmanın iyi tarafi da hataları tespit etmemizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın