• 248
    her topu mauro icardi ile buluşturmaya çalıştı takım. oysa daha müsait adamlar vardı zaman zaman. bana göre hücumdaki birinci hatamız buydu. tamam, icardi iyi golcü ama diğerleri de gol atabilir sonuçta.

    ikinci olarak da yakaladığımız şansları değerlendiremedik. yine en azından 1 gol çıkarabilecek pozisyonlar bulduk. bana göre 2, 3 bile çıkabilirdi; olmadı. artık alıştık buna gerçi, xg yüksek olur ama gol zor atılır bizde.

    herkes kendisi gibi oynuyor aslında; muhammed kerem aktürkoğlu oyuna çok katkı vermese de gole yaklaştı. icardi gole yaklaştı, dries mertens takımı yönlendirdi vs. sadece sergio oliveira daha önce oynayabildiği oyunu oynamıyor şu anda. onun yerini de doldurabilecek bir yedek olmadığından, kötü olsa da değiştirilemiyor. sadece herkes bir tık vites arttırmalı.

    emre taşdemir'in de sakatlık problemi olmasa ne seviyede olabileceğini düşünmek insanı üzüyor. adamın kaçırdığı maç oynadığı maçtan fazladır ama sol bek olarak ilk sıraya yazarım şu anda (asıl mevkiisi sol bek olanlar içinde). sürekli oynasa ne seviyeye gelirdi acaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın