• 90
    bu maçın en önemli unsuru konsantrasyon. rakibi küçümsemeden aynı ciddiyetle sahada olmalıyız. tribün açısından rehavet olabilir mi diye düşünürken pfdk'nın stadın yarısına verdiği ceza sonrası tribüne gelenlerin de ekstra motive olacaklarını düşünüyorum.

    sol bek ve ona bağlı olarak sağ ön dışında nasıl bir on bir ile sahada olacağımız belli. dubois'nın artan performansı sonrası sol bekte onunla çıkmanın daha doğru olacaktır. ters ayaklı olmasına rağmen hücumdan çok güzel genişlik veriyor ve bu kerem'in içe katederek oynamasına olanak sağlıyor. ayrıca dubois oyun kurulumuna da katkı veren rakibin yapacağı sürpriz presleri rahatlıkla kırabilecek bir isim.

    dubois sol bek olursa sağ öne de muhtemelen barış alper yılmaz yazılacaktır. şimdiden veremeyeceği paslar için homurdanmak yerine oyuncumuzu motive edecek şekilde desteklemeliyiz. 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçında icardi'nin attığı gole nasıl tepki verdiği akıllarınızda olsun. ayrıca antalya'nın yan top savunması sorunlu, barış'ın hava hakimiyeti de malûm. ikinci adam olarak icardi'nin yanına yapacağı koşular onun gol bulmasını sağlayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın