resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 3361
    bir dönem galatasaray sözlükte fırtına gibi esen adına yazılan her övgünün on numaralara doyamadığı eleştirilerin ise ofsayt yağmuruna tutulduğu yardımcı teknik direktör.

    ilk defa taraftarla bu kadar ayrıştığım ve sonunda haklı çıktığım bir konu oldu diyeceğim de bu absürt durum sadece galatasray sözlük ve kısmen de ekşi sözlük özelinde geçerliydi. normal çevremde de çoğu kişi benimle hem fikirdi. sosyal medyada gereksiz bir teveccühe tabi oldu. adam bile şaşırır bunları duysa.

    tabi bunların temelinde fatih terim düşmanlığı, içimizdeki yangına körükle giden kuşlar ve muhtemelen burak elmas isimli şahsı burada özel olarak destekleyen birkaç yazarın bayrak tutması vardı. seçimlerden önce burak elmas öven ve cansiperane destekleyen 2 yazarla mesajlaşmıştım. seçimden sonra malum süreçte konuşayım dedim o da ne pilot olmuşlar.

    iddia ediyorum sene başında burada torrent mi okan mı diye anket yapılsa torrent önde çıkardı. okan hoca beşiktaş ve başakşehir maçlarından 6 puan almasa kendisinin yanında 368 entry görmüştük bile.

    neyse ki o kara günler geride kaldı. o sebeple galatasaraylı dostları anlık skorlarla gaza gelip takımımızı yerden yere vurmamaya davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın