resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 1373
    birtakım güzellemeleri hak eden futbolcumuz. geldiği günden bu yana illa bir eksik arayacaksak trabzonspor ve adanademirspor maçlarındaki net pozisyonları kaçırmasından başka bir şey akla gelmemektedir. onun dışında +1 opsiyonunun bulunması çok elzem bir adım olduğunu düşünüyorum. takıma kattığı hem genel karakter hali hem de oyun üzerinde kazandırdığı atmosferin önemi o kadar büyük ki double-double istatistikten çok daha önem arz ediyor. mertens bu takımın kazanma kimliğini tekrar ortaya çıkardı.

    oyun içinde takımın prese başlarken en önemli ismi konumunda yer alıyor. sezon başında yaşından ötürü bu beklenilmiyordu ancak düşünülenin tam tersine presi başlatan, devam ettiren ve sonuçlandıran isim olarak en ön plandadır.

    çok istekli, çok arzulu, çok iştahlı, çok doyumsuz, çok hırslı, takımdaki her şeyin çokluğuna sahip olup sonuna kadar ilerlemek istiyor. kendisinin +1 sene daha oynamasının kulüp adına büyük bir şans olacağını düşünüyorum. formunu kaybetmeyecek ve bu sezon ne yaşatıyorsa benzerini yaşatacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın