• 1
    -taraftar grubunun antremana gelip takımı ve ersun’u tek sıraya dizmesi, azarlaması ve sözde fenerbahçelilik anlatması

    -megafon olayı: abidik gubidik şeylere takılıp, bi akşam vakti eline megafonu alıp, mesut ve altay ile halka hitap etmesi. vaka-i megafon olarak da anılır tarihte.
    https://streamable.com/bejyg8

    -taraftarın üzerine atlaması
    22 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında kendi sahalarındaki serinin bozulmasını yediremeyip, gökten inen 2. koç olma vakası. "bir taraftarın ettiği ağır lafları yüzüme söylemesi için indim ama hataydı. bize karşı olanlara malzeme verdik" şeklinde özeleştiri yapmış, gönülleri fethetmiştir.
    https://gss.gs/pXD.jpeg

    -eski kupayı törenle kutlaması
    haftasonu karşılaşacakları beşiktaş maçı öncesi 7 mayıs 2022 tarihinde yaptıkları halka açık antremanda 2010-2011 sezonu kupasını dolaptan çıkarıp cilalatıp tüm takıma kaldırtması. oldu olacak bi de general harrington kupasını getirseydin reyiz.
    https://gss.gs/ddI.jpeg

    -atıfın seccadeyi halı sanıp ‘hocayı satacaklar’ açıklaması
    koç, beşiktaş maçı öncesinde soyunma odasına, spartak trnava maçından önce de stada getirilen halı hakkında bu 3 hocanın, “cocu kovulacak, cenazesini bu halıya saracağız” diye espri yaptığını açıklamıştı.

    -zajc’ın bonservis taksidini dolandırıcılara kaptırması
    son taksidinin 831.929.50 eurosunu empoli kulübüne değil, hollandadaki bi otomobil şşirketine kaptırdı. yani jöleli saçlı galerici bi tipe sanırım. yetmez, bi de gecikme tutarı da yatırmışlar, 64.200 euro tutarında. yani düz hesap 1.300.000 tl. vallahi bunlar eğitilmezler

    -kruse hayatının kumarını oynadı
    ali koç, sözleşmesini fesh eden kruse için, “bu ona pahalıya mal olacak” demişti. fenerbahçe 18 milyon euro’luk dava açtı. kicker’e göre fıfa, kruse’yi haklı buldu. tecrübeli oyuncu 7.5 milyon euro (71 milyon tl) tazminat aldı.

    iddiaya göre kruse aldığı parayla da tayland’da işemeli sıçmalı sado mazo dedikleri şeyden yapmaya gitmiş, ali koç da hala zardan düşmeyi beklemektedir.
    https://gss.gs/nsA.jpeg

    -volkanın basın toplantısı
    yaşadıkları bi problemden sonra fenerbahçenin simge ismini siktiri boktan bi masada kameralara karşı özür diletmesi. volkan'ın "başta başkanım olmak üzere asbaşkanımızdan da özür diliyorum" diyerek ali koç'u geçtim, semih özsoy'dan bile özür dilemesi. usta oldu olacak rambo okandan da dileseydin.
    https://gss.gs/7Ex.jpeg

    -alınan bir mağlubiyetten sonra takımı akhisar'dan otobüsle yollayıp kendisinin uçakla gitme kararı alması ama uçağın sisten dolayı kalkamayıp otobüsten geç varması ve üstüne topçuların bu durumla dalga geçmesi. oldu olacak bile ilk idmandan sonra tek ayak üstünde bekleseydin başkan:(

    -elazığda olan deprem nedeniyle ertelenen malatya - trabzon maçı için basın toplantısı düzenleyip karşı çıkması..

    -cisse göz ucuyla bakıp avantaj sağladı açıklaması ve kural hatası itirazı

    resmi siteden paylaşılan açıklamadan bir bölüm: müsabakanın ikinci yarısının 47. dakikasında kalecimiz altay bayındır tarafından kullanılan kale vuruşu sırasında rakip takım futbolcusu papiss cisse, ceza sahası içerisinde kalarak kendi takımı lehine avantaj yaratılmasına neden olmuştur. şöyle ki; ilgili pozisyonda kale vuruşu kullanılırken ceza alanından çıkmak için yeterli süresi olmasına karşın alanyasporlu futbolcu papiss cisse, her ne kadar sırtı fenerbahçe kalesine dönük gibi gözükse de göz ucuyla topu takip etmek suretiyle kendisi ve takımı lehine avantaj yaratmıştır.

    ahahahahhahaa

    -winwin olayı. türkiye'nin en zengin adamı yanına iki üç ünlüyü alıp televizyonda milletten para topladı, cem yılmaz dışında kimse de çıkıp "bu ne yapıyor aq" demedi. fener ol zamanı bugün toplanan paraları sadece bir transferimiz için kullanacağız diye kandırıp deniz türüç çekti

    -6 ay hocasız kalan takımın başına erol bulut'un gelmesi

    -aynı sezon içersinde 3 farklı hocaya 6,4 mn euro ödemesi
    *bu takımdan kimler ne haksız paralar kazandı diyip, aykut kocaman'ın sözleşmesini fesh edip 1.5 milyon euro tazminat ödemesi
    *philip cocu'ya yardımcıları ile 3 milyon euro ödemesi
    *vitor pereira'ya 1.9 milyon euro

    -genel kuruldaki ersun yanal ısrarlarına "benim vizyonumu anlamadınız" deyip ersun yanal'ı takımın başına getirmesi ve küme düşmeme mücadelesi vermesi

    -beşiktaş'a imza atan stopere uçak bileti alması
    tayyip talha sanuç'a uçak bileti alması ve o biletle gelen tayyip'in beşiktaş'a imza atması

    -takımın bütün başarısızlığının sorumlusu olarak hande sümertaş'ı hedef alması, sosyal medyadaki trolleriyle kadına tecavüz tehditi ve mobing yapılmasından bir hafta sonra formanın koluna #heforshe yazılması

    -devre arası ersun yanal'a "sana bir oyuncu getireceğim süper" diyip comolliden ersundan habersiz falette'i getirmesi üstüne comolli ağabeyin tivitır açıp transferden haberim yoktu demesi ali koç'un sportif direktör(comolli) ve teknik direktörten habersiz rogondan falette transferini yapıp tepki gelince de sessiz kaldıktan sonra sportif direktörün twitter hesabı açıp suçu yönetime atma olayı.

    adama flood yaptırmışlar shkajsjdkksms
    https://twitter.com/...zCaxTuUIjzfYYqFPu7gA

    -beyaz tv ye çıkması ve ras*m oz*n k*tahya'lı ile tartışması

    -her yaz sıfırdan kadro kurup erden timur'a pişkin pişkin ne para harcadın ya demesi. (toplam harcanan söylentiye göre 240 milyon euro)
App Store'dan indirin Google Play'den alın