resim
Mykhaylo Mudryk
Takım:Chelsea
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Ukrayna
  • 40
    70 milyon euro bonservis+30 milyon euro bonuslarla birlikte chelsea takımına giden oyuncu. shakhtar takımı bu bonservisin 25 milyonluk kısmını ukrayna savunmasına bağışladığı için, bir nevi mali yardım yerine geçen futbolcu tanımlamasını da yapabiliriz.

    oyuncunun skills videolarına bakarken aklıma şu soru geldi: "bu çocuk bizim gündemimize gelseydi ve bizde kendimiz için bu videolara baksaydık ne derdik?"

    -süratli bir oyuncu. kontratağa çok uygun ve son vuruşları ortalama seviyede. e tabi ukrayna ligi ölçü olmadığı için, ülkemizde ne vereceği merak konusu vs.

    evet, aynen böyle derdik. hani chelsea'ye 70+30 milyon euro'ya değil, bize 1 yıl kiralık+belirsiz bir opsiyon maddesi(kap'a açıklanmazdı ve medya 8 derdi, biri 12 derdi vs.) konulacak bir oyuncu. tam bizlik bir transferdi yani. tutarsa bonservisini alır ve 20'ye 30'a falan satarız hayalleriyle yaşardık. ama gelin görün ki, oyuncu bonusları da sayarsak 100 milyon euro'ya gitti. üstelik 8.5 yıllık bir imza karşılığında...

    nereden bakarsan bak rezalet. en geç 2 yıl içerisinde italya liginden bir takıma gitmeyle başlayan ve sonucunda yolu türkiye'ye de düşecek uzun bir kiralama süreci yaşayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın