• 9
    rakiplerin mali kaygıları yüzünden yapılmakta olan şerefsizlikler bütünü. sürdürülebilir bir mali yapı kurmakta olan galatasaray’ın önünü nasıl keserler tabi ki bu yapıyı kuran ve yöneten yöneticimiz erden beyi yıpratarak. şampiyonluk falan hikaye yani.

    biz bankalar birliği prangasını kıracağız diye ödleri kopuyor. eminim ki bjk ve trabzon sene sonu ffp’den okkalı cezalar yiyecekler. fenerin de en kötü sattığın kadar al anlaşması imzalayacağını düşünüyorum. bunlara ek olarak gelirlerinin yarısına bankalar birliği el koyacak.

    biz icardi’ye 10 milyon bonservis 6 milyon maaş vereceğiz üstüne mertens, oliveira, torreira, muslera gibi pahalı oyuncuları rahatlıkla kadroda tutabileceğiz. hatta bunlara eklemeler bile yapacağız, piyasadaki international türk oyunculara yöneleceğiz. biz bunları yaparken bunlar birinci ligden fellik fellik oyuncu arayacak.

    yani dertleri bu sene şampiyon olmaktan ziyade bizim kurmakta olduğumuz düzeni bozma, kendi debeendikleri çamura çekmekdir.

    kendimize de eleştiri yapmak gerekirse eminim ki bunların yalanlarına inanan ve yüksek sesle dile getirecek her ortamda galatasaray’ı ezdiren objektif taraftarlarımız er yada geç ortaya çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın