resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 778
    çok büyük yetenek, oynamaya karar verise inanılmaz yerlere gelecek ama bahsedildiği türden sorunları varsa, orda bile gönlünü hoş tutulmak istenmesi yanlış bana göre.

    işte avrupa’ya verilsin falan, burda bile el bebek gül bebek olmasını istiyoruz.

    madem bahsedildiği türden mental sorunları var, bana göre tam olarak onunla yüzleşmeli. barcelona’dan gönderildiği için mental olarak düşüş mü yaşıyor, gönderirsin sivasspor’a görsün ne şartlarda top oynanıyor. orda oynamalı ki birkaç sene sonra böyle yapmaya devam ederse nereye sürükleneceğini bilsin.

    bu çocuk zaten yetenekli, altyapı eğitimini zaten avrupa’dan aldı. üstelik barcelona gördü. oradan da bir şeyler kaptı. bence bu çocuğun eğitim almasına gerek yok daha fazla. çamurlu havada top oynayacak, 90 dakika kapanan takımların gol umudu olacak ya da ne bileyim yiyecek kasığa tekmeyi çalım yaptığında. böyle böyle öğrenecek.

    bu çocuk buradan çıksaydı, avrupa’ya verilsin derdim de bu çocuk zaten oradan geldi. verin sivas’a bence. hatta direkt ptt 1.lige gönderilsin bana göre. oralardan öğreneceği çok şey olacak.

    dediğim gibi bu çocuğun sorunu altyapı eğitimi falan değil. zorluk görmemiş belli. sitede oturan, kıvırcık saçlı, hafif kilolu ergen, nba hayranı ergen şımarıklığı var üzerinde.

    emre mor bile karagümrük sonrası aklı başına geldi. daha önceden o seviyelerde oyasaydı, çok daha erken aklı başına gelirdi. dortmund sonrası celta, galatasaray, olympiakos yaptı. hiçbirinde dikiş tutturamadı. bu kulüpler ilacı değildi. hepsi büyük kulüp zaten, ne öğrenebilirdi ki? ne zaman karagümrük gördü, o vakit toparlandı. en azından eskisi gibi sorumsuz davranmıyor.

    burdan yönetime sesleniyorum, gönderin bu çocuğu yeni malatya, denizlispor, erzurumspor gibi takımlara, farkı görün. illa avrupa’ya gönderecekseniz blackpool’a falan gitsin bari ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın