• 58
    uzun süredir sözlüğümüzde yazan ve galatasaraylı olduğunu düşündüğüm yazar. fikirlerine katılmayabilirsiniz. benim de katılmadığım noktalar var. biz burada entrylerimizi maç izlerken yazıyoruz. sinir, stres, sevinç, hüzün, coşku hepsini bir anda yaşarken yazıyoruz. dolayısıyla tansiyonun arttığı dakikalarda yanlış şeyler yazılabiliyor. benim de dahil herkesin eminim çıkar böyle entryleri. silenlerinki çıkmaz fakat örneğin ben çoğunlukla silmiyorum. mutlaka vardır.

    hakemler konusundaki görüşünde değinmek istediği noktayı anlıyorum. tabi ki önceliğimiz performansımız. fakat hakemlerin hatalarını dile getirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. hakemlerin iyi yönettiği anlamına hiç gelmiyor. niyetini aklasanız kötü hakemlikleri aklanamıyor. ki niyetleri de iyi falan değil. biz hakeme rağmen kazanıyoruz çok şükür. utanma duygusunun ve adaletin yok olduğu skandal maçlar oldu bunu hatırlamak lazım.

    nick altı yazmayı hiç sevmiyorum. sözlüğümüzde de şahsen yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. en azından kavga şeklindeki bu bence çirkin ortam önlenmeli. şüphesi olan moderatörlere yazar ve onlar bu işi zaten titizlikle inceler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın