resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1191
    bu işler istek ile olmaz, ticari olarak çözmeniz lazım. burada transfer sürecinde gönderilecek futbolcu isminin de iş bitmeden yayılması aslında yanlış. gereksiz direnç ve baskı oluşuyor. buram buram amatör işi, muhtemelen sivas isim sızdırdı birilerini almak için.

    sonuçta istanbul'da sosyal olarak bir hayatı olan herhangi bir insanın sivas'ta bir hayatı olması pek mümkün değil. tesisten eve git gel, bir iki avm ve sinema. hayat değil renktaşlar.
    istanbul'da canın sıkıldı git belgrad'a iki mangal yap. git sahile sabah ayazında, kemiklerine kadar işlesin ayılsın vücut. veya git ulusta, etilerde denize nazır ye iç.
    şimdi neler varda en basitten girdim.

    sivas malesef sosyal olarak cazip değil. daha geçenlerde sivas'tan yabancı futbolcu ayrıldı eşi şehirde mutsuz diye...

    ek: dia saba - ayrılmak isteyen futbolcusu sivasspor'un. zaten israil'den sivas'a gelmek ayrı bir kültür şokuymuş ama iyi dayanmış gene*

    --- alıntı ---
    saba, ailesinin yurt dışında olması sebebiyle takımdan ayrılması gerektiğini söyleyerek, "öncelikle kulübüme başkanıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve bütün ekibe çok teşekkür ediyorum. bu kulübe geldiğimden beri bana destek oldular. burada 4 ay kadar durdum ama 2 yıl gibi geldi. çok güzel günlerimiz geçti. buradan ayrılmak durumundayım, ayrılmamın sebebi ise ailevi konular" dedi.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    burada 4 ay kadar durdum ama 2 yıl gibi geldi.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın