resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1539
    galatasaray'a 2 kere transfer olan oyuncu.

    ilk transfer olduğunda bonservissiz ve uygun yıllık ücretle gelmişti. aldığı yıllık ücreti ve yabancı sınırı düşünüldüğünde rotasyon için uygun bir isimdi. ffp'den dolayı zaten transfer yapamayan takımlar için bu tarz denemeler mecburidir. ki şuan beğenilmeyen haliyle bilmem kaç maçtır yenilmeyen avcılı trabzonspor'u çok güzel ve hazırlanmış iki golle mağlup ettik ki o maçta iki golde de payı vardı oğulcan'ın. sonra ne olduysa sözleşmesinin haksız fesh olduğu haberleri çıktı ve oyuncu ceza aldı.

    şimdi haksız fesih ile alakalı 3 farklı kol var. rizespor tarafı, oyuncunun menajeri ve galatasaray yönetimi. oyuncunun menajeri galatasaray'a gelirken sözleşmemiz bitti demiş ve yönetim ya tam incelememiş ya da doğru olanı yapmış.

    daha sonra takımın teknik sorumlusu oyuncusuna sahip çıkmış ve tff ve diğer takımlara, siz bizim oyuncumuza kafanıza göre ceza veremezsiniz, gerekirse bonservisini alırız demiştir. burada bizim yönetim yaptığı açıklamalarda defaatle haklı olduğumuzu söylemiştir.

    günün sonunda galatasaray taraftarının gözünde takımın teknik sorumlusu, takımın menfaatini düşündüğü, gücünü düşündüğü için suçlu olup, esas işi sözleşmeleri kontrol etmek olan yönetim bunu yapmadığı için masum olmuştur. oyuncunun menajerine ödetilmesi gereken zarar, o zamanki yönetimin direkt kendisine zarar vermediği için, üzerine bile gidilmemiştir. çünkü sorarlarsa cevap basit. terim istedi deyip sıyrılabilirlerdi işin içinden.

    özetle, oğulcan'a verilen para bonservis değil, kulübün gücünü göstermesi için verilen bir paradır. sorumlusu da teknik ekip değil, sözleşme yapmayı bilmeyen menajer ve yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın