resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4301
    kendisi de dahil olmak üzere cicaldau, morutan, luyindama, emre kılınç, taylan, oğulcan, alpaslan gibi 21-22’nin tartışılan ve şu an başka kulüplerde kiralık olan isimleri bir daha bu kulübün kapısından dahi geçmeliler. bu oyuncular hem vasat altı seviyedeler hem de taraftarla bağları kopmuştur. yıllar sonra tekrar ligde başarılı giderken bir daha isimlerini anarak dahi ağzımızın tadını bozmaya hiç gerek yok.

    eyüpspor, ankaragücü, italya ikinci ligi, arabistan ligi seviyesindeki oyuncularla şampiyonluk kovalamışız. kadroda mental yönü kuvvetli adam yoktu resmen. herkesin ayrı bir sorunu vardı. onun dışında fiziği iyi olanın tekniği kötü, tekniği iyi olanın da fiziği kötüydü. bu kalite ile tek golle şampiyonluk kaçırmak vs. büyük başarıymış ama böyle bir kadro kurmak, hem de yüksek bonservis bedelleri harcayarak, ayrı bir başarıymış.

    22-23 kadrosunda hemen hemen herkes kaliteli bir oyuncuyken taraftarın bırak eleştirmesini çok sevmediği oyuncu neredeyse yok. bence bu bağ da çok önemli bir şey. her biri baskı altında kalsa da oradan çıkabilecek profesyoneller. üstelik bu yıldız isimler daha pahalıya da alınmadılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın