resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1189
    "o futbolcu ıslıklandı ayıp edildi, bu futbolcu yuhalandı yakışmadı" gibi gereksiz hassasiyetleri bir kenara bırakıp tamamen galatasaray'ın kurumsal menfaatlerine odaklanmak gerektiğini, taraftarın asıl vazifesinin bu olduğunu söylememin ana sebeplerinden biri emre taşdemir gibiler.

    burada mesele uğur çiftçi transferi değil. burada mesele sivasspor'dan futbolcu almak da değil. sivasspor'da uğur'un bir sezonda çıktığı maç sayısı kadar sakatlıklardan sebep 4 sezonda galatasaray'da maç kadrosuna girememiş adam, sivas'a gitmek istemiyor. kim bu adam peki? emre taşdemir. ocak 2019'da, yani 4 sezon önce dahi sakatlıklarıyla nam salmış, galatasaray'dan 2,5 yıllık kontrat alabilmesi o gün dahi büyük lütuf olan bir futbolcu. başka peki? o emre 2021 yılında hiçbir anlamı, hiçbir gereği olmadığı halde yıllık 6 milyon türk lirası karşılığında galatasaray'dan yeni bir sözleşme almış. galatasaray yine emre'nin başka hiçbir yerde göremeyeceği büyüklüğü göstermiş. galatasaray'da 4 sene yer alma ve ciddi bir servete sahip olma şansını kronik bir sakata vermiş bu kulüp. emre peki bugün ne yapıyor? çakallık yapıyor, şımarıklık yapıyor. galatasaray sözleşmesini feshetse pendikspor bile talip olmaz kendisine ama o sivasspor'a burun kıvırıyor. neden? kendisini dev aynasında görüyor çünkü. buna sebep olan da o'na iki defa gereksiz yere sözleşme veren, ikinci anlaşmada çok gereksiz bir zam yapan galatasaray kulübü. kurumsal davranmayan, duygusal ve durumsal davranan galatasaray yapıyor emre ve emre gibileri böyle.

    bugün galatasaray yönetimi emre'ye "sen bilirsin ama bu takası bozarsan çalışmalarına sezon sonuna kadar takımdan ayrı devam edersin" dese, ültimatom verse, burada kıyamet kopar. "mobbing bu, emre galatasaray'a emek verdi, bu kulübe yakışmaz, bu sene katkısı oldu" vb. entry'ler havada uçuşur. bu kadar da duygusalız. bu kadar da yıllık milyonlarca türk lirası kazanan futbolcunun şahsi menfaati ve duyguları odaklıyız. bizim 4 sene kadromuzda tuttuğumuz, sabırla sakatlıklardan arınmasını beklediğimiz, 6 milyon türk lirası ile 2021'de yeni sözleşme verdiğimiz adam, iş galatasaray'ın bir transferine katkıya geldigi zaman burun kıvırıyor. "gitmem" diyor. ama olsun. biz bu şekilde devam edelim. galatasaray yönetimi sakın emre'ye yönelik idari bir karar almasın, ne de olsa mobbing olur bu. 4 sene baktık emre'ye, yarım sezon daha bakarız ne olacak. hatta belki yaz'ın yeni bir kontrat da verebiliriz, yapmışlığımız yok değil. burada çünkü önemli olan futbolcunun menfaati ve duyguları, galatasaray ikinci planda. biz böyle bakıp, böyle devam ettiğimiz sürece daha çok konuşuruz "bu avrupa takımları niye bizden çok üstün" diye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın