• 14
    11 nisan pazar günü olarak düşünürsek, evime yakın halı sahalardan birini ayarlayabilirim. bu adamın evi nerde lan diye birbirinize sormanıza gerek yok; evim çamdibi'ndedir. semt olarak bilmeyen arkadaşlar için şöyle anlatayım, atatürk stadyumuna yürüme 5 dakika mesafededir.

    karşıyaka'dan gelecek yazarlar için;
    iskele durağından 612'e binip atatürk stadyumunun önüne veya karşıyaka-yeni garaj dolmuşuna binip atatürk stadının önüne gelinebilir.

    bornova'dan gelecek yazarlar için;
    bornova metronun oradan 119'a binip sıdıka rodop lisesinin önüne gelinebilir veya bornova-pınarbaşı dolmuşuyla yeşilova'ya gelinebilir. ayrıca yeşilyurt-bornova ve altındağ-bornova dolmuşlarıyla kartal durağına gelinebilir.

    istanbul'dan gelecek yazarlar için;
    en kolay tarif sizindir. uçağa binmeden hemen önce cnyvz'yi aramanız yeterlidir. indiğinizde kendisini karşınızda göreceğinizden zerre şüpheniz olmasın.

    eğer mekan olarak evimin yakınlarında bi yerleri kabul ederseniz; tarif ettiğim yerlere veya çevrelerine gelen bütün arkadaşları tek tek toplayıp halı sahaya ulaştırırım. ayrıca halı saha maçından sonra isteyen herkesle evimde diyarbakırspor maçını izleyeceğimi belirtmek isterim.

    bunun dışında önerisi olan varsa pm'den ulaşmasını ve çalışmalara hemen başlamamızı önemle rica ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın