• 187
    iç sahada kolay rakiplere karşı artık oyunu domine etmemiz gerekiyor. şu an takım deplasmanlarda ve kendine denk takımlara karşı çok daha etkili. geçtiğimiz istanbulspor ve ankaragücü maçlarında kazanmamıza rağmen son 30 dakika bizim adımıza çok problemli geçmişti. skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra takım kontrolü rakibin insiyatifine bıraktığı gibi kontralarla hücum yetersiz kalıyor. icardi'nin varlığı çok şeyi değiştiriyor onun olmaması skor farkının açılmamasında etkendi bugün oynaması çok önemli.
    hakim bir oyun oynanması gerekeceği için formda berkan yerine sergio - torreira ikilisine dönülebilir. berkan'ın fark yarattığı oyun yapısı daha farklı. mertens'in yokluğu doldurulması çok zor zira hücumda çarkı işleten ana oyuncuydu alternatifi olarak alınan mata'nın temposuzluğundan ötürü bu maç oynamaması gerekir. yusuf demir eksikleri olsa da orayı oynayabilecek yaratıcı oyuncuların başında geliyor. diğer bir ihtimal sergio, torreira ve berkan'lı üçlü ortasaha. bu durumda sergio biraz daha ofansif rolde olabilir.
    hatayspor yetersiz ve kalitesiz bir takım. volkan demirel göreve gelince yeni hoca etkisiyle art arda puanlar kazanılsa da kısa sürdü ve 4 maçtır kazanamıyorlar. ne oynadıkları belli değil. santrfor el kaabi kenar oynatılıyor, ön libero oynayan riberio takımın on numarası gibi oynamaya başladı. 2002 doğumlu bertuğ'a parantez açmak gerekir çok mücadeleci ve fiziksel olarak dikkat çeken bir oyuncu. bugün pek direnebileceklerini zannetmiyorum. hücumcularımız gününde olursa farklı bir skor ortaya çıkabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın