resim
Uğur Çiftçi
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 154
    bu kadar övülmesi pek hayra alamet gelmediği için ''insanlar yine bi skills videosuna mı yem oldu acaba, bunca senedir anadoluda harcanmış olamaz heralde'' diyerek 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı'nı açtım.

    attığımız ilk golde hiç fena bir pozisyonu olmamasına rağmen önündekine el kol yaptığı sırada alan kontrolünü kaybedip boey'in koşusuna çok geç kalarak mertens'e rahat bir pas çıkarılmasına sebep oluyor.

    2. golümüzde de barış alper'i bizzat tutan oyuncuyken arkasına kaçırıp gole sebebiyet veren oyuncu olarak beliriyor. hem de öyle bir kaçırmak ki barış'ın topu kontrol ettiği sırada müdahale etmeyi bırak, rahatsız edebilecek bir konumu dahi yok..

    ardından bir kaç analiz de izleyince de anladım ki, adam kaçırma konusunda zaten meşhurmuş.

    şimdi merak ettiğim, galatasaray gibi ön alan press'iyle savunma yapan, dolayısıyla beklerini daha çok geçiş savunmasında kullanan bir takımın neden özellikle adam kaçıran ve pek de hızlı olmayan bir oyuncu tercih ettiği?

    bi oyuncu alalım ama kazımcan'ı da kesmesin transferiyse, anlayabilirim. en azından ofansif özellikleri kullanılabilir seviyede çünkü.

    fakat her rakibin kontra oynamaya çalıştığı bir takım olduğumuzu düşünürsek, 11 oyuncusu olarak hayal dahi edemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın