• 285
    devre arasına 1 kala şekli şemaili, ilk haftalarda ön gördüğümüz şekilde ilerleyen sezon.

    sezon başında şampiyon ilan edilen fenerbahçe'nin 4 puan önünde lideriz ve en kötü ihtimalle devre arasına 1 puan önde gireceğiz. kalan maçlarımızın iç saha yoğunluğunda olması avantajımıza görünse de artık anadolu kulüpleri için "hedef maç" niteliğindeyiz. sezon başında "premier lig" futbolu oynayan beşiktaş'ın sonunu erken getiren bu "hedef takım" olma ünvanı, fenerbahçe'nin de nispeten başına bela oldu ve sessiz sedasız liderliği aldık. aldığımız anda da 0-7'lik galibiyetle tüm ligi kendine getirdik. artık tüm kulüplerin hedef maçı biziz. bizden önceki 2-3 hafta boş geçip bizim maçımıza hazırlanacak en az 10-12 kulübü gözü kapalı sayamayacak galatasaraylı yoktur.

    fenerbahçe'sine ikinci bir fırsat yaratmak için gerekirse kendini bile ifsat edecek bir federasyon ve bu federasyonun tasmalı hakemleriyle de bol bol uğraşacağımız aşikar.

    4'ünü içeride oynayacağımız önümüzdeki 5 maçlık period oldukça önemli. kağıt üstünde net favoriyiz ama hepsini kazanınca da 12/12 oluyor galibiyet serimiz. hak etsek bile bu seriyi bize yedirmezler. ayık olmalı uyanık davranmalı ve her nüvemizle hakkımızı aramalıyız.

    komplo teorisi, iyice fenerlileştik gibi ılık düşüncelerle bu tutumu esnetirsek başımıza neler geleceğini biliyoruz. kimsenin aleyhimize hata yapmaktan çekinmeyeceği haftalara girdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın