• 85
    sadece asvel villeurbanne'in teklifi sonrası değil sezon başından beri kötü oynayan oyuncumuz. aradaki tek fark sezon başı karakter koyup sakatlıklardan eksik takımı daha da eksilmesin diye çıkık parmakla falan oynuyordu. şimdi sağlıklı bile olsa oynamayı istemiyor.

    sezona kötü başladı milli takımdan sonra dinlenemedi, takım kötü, yeni rolüne alışamadı diyerek çeşit çeşit sebeplerle kendisini savundum. gerçi bunlardan bazıları da doğruydu. taraftarla sosyal medya üstünden münakaşaya girdi gene savundum. bu süreçte sadece ben de değil çoğu kişi "aman gönlünü hoş tutalım, takımın en önemli parçası" diyerek sürekli savundu kendisi. kendisi n'aptı? gelen ilk teklifte kötü gidişattan kaçmak istedi. daha yüksek maaş için gitmek istemesini anlarım, ama takımın seni yollamıyorsa çocukluk yapmayacaksın. aynısı asvel'de oynarken çin'den daha yüksek maaş teklifi gelse bakalım asvel'e de yapar.

    aidiyet ayakkabılarını sarı-kırmızıya boyatarak, futbol maçlarına gelip instagram'a 2-3 hikaye atarak olmuyor. sana bu kadar destek olan taraftara, camiaya gitmek için bunları yapması bendeki tüm iyi anılarını silmeye yeter. bundan sonra adını 40 yılda bir anarım, onda da iyi anmam.

    edit: yazın futbol takımımızın as stoperi victor nelsson'a sevilla fc teklif yapmıştı. nelsson'un da sevilla'ya gitmek istediği çeşitli yerlerde sayısız kez yazıldı. biz nelsson'u yollamadık, kendisi de küsmedi. çıktı aslanlar gibi oynadı. dee ise böyle yapmadı, göndermedik diye küstü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın