resim
Ángel Fabián Di María Hernández
Takım:Benfica
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Arjantin
  • 535
    yetenekleri ve kariyeri asla tartışılmayacak futbolcu. ama olası transferi doğru bir hamle midir, o tartışılır.
    biz sezon başından beri oyun hızı ve ön alan presi kademe kedeme artan bir galatasaray izliyoruz. başakşehir ve fenerbahçe maçlarının belli kesimlerinde topu bilinçli olarak rakibe bıraktık ve doğru presle kazandığımız topları etkili geçiş hücumlarıyla pozisyona çevirdik. şampiyonluk için yarıştığımız bu iki takıma toplamda on gol attık ki daha fazla da atabilirdik. şu anki takım bütün özverisine rağmen 35 yaşındaki mertensi, teknik becerilerinin yanında defansif özellikleri zayıf kalan sergioyu, yine aynı şekilde fiziğinden çok müthiş yeteneği ile oynayan icardiyi muazzam taşıyor.
    şimdi, bu ritmi yakalamış takıma di mariayı monte etsek zaman ne olur? teknik anlamda bir üst seviyeye çıkacağımız ortada ama takımın fiziksel anlamda taşıması gereken kişi sayısı bir artacak. ya da bu isimlerden birisi yedeğe çekilecek, belki de oyun kurgusu değişecek. yani doğru oyun anlayışını bulmuş gibi gözükürken di maria için bile olsa değişikliğe gitmek kolay karar değil.
    bir diğer mesele takımın ihtiyaçları ve maddiyat durumu. di maria verilen her kuruşu hakedecek bir isim. ama diğer taraftan eğer önümüzdeki sene için icardiyi tekrar alamazsak santraforsuz kalacağız. ayrıca son yıllarda bu mevkide istikrar yakalayamadık. aynı şekilde sol bekte de aynı sorunu yaşıyoruz. bu mevkiler için mutlaka kaynak ayrılmıştır ama di mariaya verilecek para bu mevkilere aktarılırsa daha garanti isimlerle bir istikrar yakalama ihtimalimiz artar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın