resim
Haji Amir Wright
Takım:Coventry City
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.93
Uyruk:ABD
  • 126
    açıkçası şaşkınım, zira oyuncunun kalitesinden bağımsız şekilde tercih ettiğimiz profil direkt olarak major takım eğilimlerine benziyor.

    bu tarz ucuz profilli, tek tip oyuna sahip olup da fiziksel becerileriyle fark yaratan forvetler daha çok teknik açıdan zayıf takımların güç kazanmak için tercih ettiği oyuncu tipleri. o yüzden zenit dışındaki rus ligi takımları ve belçika liglerinin tamamı bu tarz oyuncularla dolu.

    fakat 10 numarası mertens, orta sahası torreira-oliveira gibi top seviye oyunculardan kurulu bir takımının haji wright, shamar nicholson tarzı attığı gollerin çoğu şuursuz olan, teknik açıdan hatalı olmasına rağmen fiziksel faktörlerle sonuç almaya kalkan oyuncuncuların peşinden koşması nerden baksan tuhaf. bu arada gelirse epey gol atabileceğini de düşünüyorum fakat gol atsa dahi o yeterlilik hissini vermeyecek. çünkü seviyemizin altında. tıpkı diagne gibi.

    özetle bu kadar para harcanacaksa bunun dovbyk veya sörloth gibi teknik ve mental açıdan da güçlü, hücum pörtföyü geniş, takımın averajını yükseltecek oyuncular için harcanması gerekiyor. okan buruk buna benzer hatayı crivelli transferinde yapmıştı misal. saçma sapan pozisyonlardan gol çıkarabilen bi fizikte olmasına ağmen, oyuncu takım seviyesinin altında kalınca 24'ünde bonservisiyle geldiği takımdan 27'sinde bedavaya çıkmak zorunda kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın