aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2
    8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı bitiminde yayıncı kuruluşun saha içinden verdiği görüntülere de yansıyan, arka fonda mert hakan yandaş melül melül bakarken mauro icardi'nin fotoğrafını çeken kısa saçlı kişi olarak da deşifre edebileceğimiz eski yürüyedurcu ve italya sevdalısı abimiz. bundan yıllar yıllar önce, dial-up modemin son adsl teknolojisinin ilk yıllarında, yürüyedur'un sitesinde yayınlanan videoları hazırlayan kişiydi. günümüzdeki telefonların bir parmak hareketiyle harcayacağı büyüklükte megabitlere sığdırılan, aşağı yukarı 72p kalitesindeki videoları 2-3 saat bekleyip indirir ve defalarca seyrederdik**.

    yürüyedur sonrası uzunca bir dönem sanırım daha "art" işlerle uğraştı. yanılmıyorsam bir ara kronik adı altında bir youtube yayıncılığı denemesi oldu banttan canlı ekibiyle. dördüncü fatih terim döneminde ise yine aynı ekiple kulübün sosyal medya işlerinden sorumlu olmuş, 2018 şampiyonluğu döneminde her biri tezahürata çevrilen şarkılarla yapılan videolarla yavaş yavaş varlığını hissettirmeye başlamıştı.

    emre akbaba'nın transfer açıklama videosu, ilk büyük ve imza işleriydi. çıtayı üzerine koyarak gidiyorlar. entry tarihi itibarı ile bugünlerde fenerbahçe'yi rencide edip edip duruyor resmi medya hesaplarımız aracılığıyla. her ne kadar ezeli rekabet olsa da insan insana bu kadar şey yapmamalı...

    şaka ya şaka, ellerin dert görmesin güzel abim. yürüyedur...

    (bkz: zavallı fener beter ol beter)
App Store'dan indirin Google Play'den alın