resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:70
Uyruk:Portekiz
  • 738
    heykeli dikilecek adam. abdülkerim - ali koç olayını ilk kez duyuran hakan can, olayı daha da geniş bir perspektiften anlatıyor. kim min jae'den sonra, rambo szalai'yi de satmak istiyor. bunu duyan jesus, 'benim tazminatımı ver gideyim madem' diyor. bunun üzerine transfer yatıyor, üstüne jesus 1.4 milyon euro + yıllık ücreti karşılığı gustavo henrique'yi getiriyor. bu arada szalai'ye gelen teklif 12-14 milyon euro arası imiş. yandı gülüm keten helva.

    sıkı durun, eğer 30 maç ilk 11 yaparsa gustavo henrique, ekstra bir 1.4 milyon euro'ya fenerbahçe oyuncusu olacak. şu an için bu sayı 19 maç. rambo, iskender büyüğün 3'lü defans sevdasını da görünce, ya yardan ya serden diyerek 4 milyon euroya samete tutundu herhalde. ama arogan portekizli, ne yapar eder kupa falan derken gustavo'yu 30'a tamamlar.

    gustavo'yu hedef alarak taktik geliştiren bütün hocaları* kınıyorum. 11 maç daha bekleyemediniz mi?*

    buradan son kale operation lionheart, maldiv serdar'a sesleniyorum. gustavo dışında bir iki stoper arkadaşınla bir sizin doktora görünün. zira son maçta psikolojinizi iyi de görmedim. genç adamlarsınız bir iki ay gezin gelin b'olm.

    https://www.youtube.com/watch?v=NxHb_e6dyYk

    edit: maldiv serdar, bilgim yanlışmış. malum camia kapa açıklama yapmadığı için değişik haberler bulunuyor. gustavo'nun 20 maç ilk 11'i yeterliymiş. zaten ara transferde samet'le beraber açıklanacakmış. brezilya basınının yalancısıyım. olsun rambo bu, işi belli olmaz, bu hafta bir gezmeye gidin bakayım. sana söz icardi'yi maldivlere göndermeyeceğiz. korkman kuzum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın