• 70
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    en yakın rakibimiz fenerbahçe ise pazar günü gaziantep fk ile deplasmanda oynayacak.*

    eksiklerimiz olsa da, rakibimizin hocası volkan demirel ekstra hazırlanacak olsa da kendi taraftarımız önünde tam konsantrasyonla ezip geçeceğimizi düşünüyorum. maç fazlasıyla puan farkını 7'ye çıkarmış oluruz ve pazar günü fenerbahçe ekstra baskıyla maça çıkar, puan kaybetme ihtimalleri daha da yükselir, bu açıdan da önemli. onlar orada da puan kaybederse tamamen dağılırlar, geri dönüşleri olmaz muhtemelen.

    bu sezon* daha hiç bir iç saha maçımızı kaçırmadım, kupa maçlarında bileti devrettim sadece. bu maçı ise kaçırma ihtimalim mevcut.

    geçtiğimiz hafta kasık ve testis bölgesinde bir ağrıyla oyandım, 3 gün süren ağrının ardından 4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçına geldim, sonraki gün ağrı azalsa da doktora gitmeye karar verdim. ultrason sonucu kasık fıtığı olduğunu öğrendim. acil bir durum olmadığını ama fazla ilerlemeden ameliyat olmamın iyi olacağını söylediler. bu hafta için akrabamız olan bir cerrahla görüşeceğim, çarşamba gel dedi. yarın yatıralım ameliyatı yapalım derse perşembe günü ameliyat var, maça gelmem imkansız oluyor bu sebeple. pazar veya pazartesi olsa 2-3 güne toparlanıp maça yetişebilirdim. eğer ameliyatı önümüzdeki haftaya atma şansımız varsa değerlendirmeye çalışacağım, bu sezon hiç bir iç saha maçını kaçırmak istemiyorum.*

    benzer operasyonu daha önce yaşamış olan varsa tecrübelerini dinlemek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın