• 1
    fenerbahçe'nin amigosu doğan dirim'in sahibi olduğu youtube kanalı. oğulcan da buradaki fenerbahçeli yorumculardan. genel fenerbahçeli yorumcuların aksine amigo bir yorumcu değil.

    https://youtu.be/FgYWmrslscU?t=559

    yukarıdaki videoda döktürmüş resmen, oliviera 3 dakika önce atsa golü, sinan engin bjk şampiyonlar ligi tahminleri gibi analiz olurmuş.
    ayrıca bu verileri doğru kullanmayan adamlara gıcık oluyorum. gözle kontrol edeceksin veriyi veya işleyeceksin, anlamlı hale geldiğine dair bütün kontrollerden sonra kullanacaksın. kardeş ne demek bu yani, mesela okan hoca bu dakikalar çanakkale geçilmez mi oynatsın? veya öyle oynatsa da bu istatistikler böyle mi kalır?

    ham veriyi yedirmek demişken, buradan expected assist ve gerçekleşen asist farkında geçen yılın birincisi oyuncumuz patrick van aanholt'u da analım. halbuki listeye azıcık baksan, konyaspor'un 32 yaşındaki free agent sol bekinin expected assistte bu adamın üstünde olduğunu görecek gözler, körlemesine bize pva övmeye falan çalıştılar. maç içerisinde sağlıklı yaşam için spor yaparak sol açık mevkiini işgal ettiğini, kalan süreçlerde jogging yaparak mevkiine geri döndüğünü falan göremediler. ligdeki bekler içerisinde 3. bölgede pas hatası sayılarını içeren listeye bakmadılar bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın