• 19
    https://youtu.be/xtuMHObbyCM?t=38

    boey gitmediği sürece bu takımın 1. sol beki leo dubois'dir. yerli istiyorsan kazımcan var. gidip aziz behiç'e para falan vermeyin.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=64
    burada bats'a top gelmeden önce 3 kere çevre kontrolü yapıyor dubois. en doğru açıyla en doğru yeri kapatıyor. buna rağmen bats en doğru kararı verip, tekte geri merkeze aıtyor.* ama bu sefer de topa muslera ve boey yetişiyor.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=97
    konudan bağımsız biri bana şu pozisyonu anlatsın, var kayıtları açıklansın. adam son adam, hadi diyelim çok uzakta diye sarı verdin. yahu kramponuyla adam barış alperin suratını biçti. hakem futbolcuları öldürmek için mi orada?

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=149
    dubois'den hata geliyor. çevre kontrolü yapmadığı için, apo'nun topuna çıkıyor. halbuki rossi ile koşusuna devam etse top inse bile sorun yaratmayacaktı. hoş kaleden oldukça uzakta bir pozisyon olduğu için çok da büyük bir hata denemez.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=211
    sadece dubois'i izleyin. toplamda 4 kere çevre kontrolü var, ve pozisyonun hiçbir safhasında batshuayi için rossi, pas opsiyonu haline gelemiyor.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=261
    maç öncesinde bahsetmiştim, üstteki entrylerde de görülebilir, 'o kadar doğru zamanda bindirecek ki, onların kanadında tehlike yaratacak' diye. bu pozisyon bir örnek, rashica acele etmese, sol açıkta demarke bir şekilde duran dubois bile bir opsiyon olabilirdi.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=324
    normalde faul olması gereken bir pozisyon bence. osayi direkt sırtından ittiriyor dubois'i ama yine de deplasmanda olabilecek şeyler. dubois hatalı, daha hızlı çıkmalıydı topu. aynı pozisyonda yerine dönerek crespo'nun şutunu blokluyor, anlık karambolde osayi arkaya sızıyor. hoş sonrasında bile uzak köşedeki açıya vurmasına izin vermeyecek şekilde kapatıyor.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=369
    pozisyonun dubois ile alakası yok ama çevre kontrollerine dikkat edelim.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=430
    kahveciye gazoz verip uyutmuş diye yorumladım pozisyonu.* kahveci canhıraş yetişmeye çalışırken, o da ne? kırmızı kart.

    https://youtu.be/x_MyT2nnXw0?t=464
    yine konuyla alakasız ama okan hocam lütfen şu pozisyonu izlet yunus'a. niye koşunu kesiyorsun? neden? daha agresif daha aç olmalısın yunus. orada koşunu icardi'nin paraleline yerleşecek şekilde ayarlamalısın. adam topun üstünden atlasa sana boş kale kalır, ki icardi bu yapar.

    sonuç: bu kadar hızlı karar vermeyi gerektiren bir maçta pva ile çıksaydık maç 3-3 biterdi diye yorumladım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın