resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1342
    ali koç'un kendisiyle yaptığı telefon konuşması sezonun kelebek etkisi oldu. kendisini galatasaray'a gelmeden önceki 3 sezon düzenli takip etmiş biri olarak fener'e ya da beşiktaş'a gitmiş olsa oldukça üzülürdüm. neyse ki mali moç başkanım sayesinde kendisini cimbomum'da izleyebiliyoruz.

    türkiye ligini/liglerini düzenli takip eden birisi zaten tek sezonluk topçu olmadığını biliyor. kendisine de galatasaray'a çok geç yaşta geldi diye bakmamak lazım zira bir stoper için oyununun en olgun olduğu dönemde geldi. sezon başı da biraz bocaladı ancak bu oyunu sadece fiziki kaliteyle değil oyun aklı ve pozisyon bilgisiyle de oynadığı için hemen uyum sağladı.

    bir diğer kelebek etkisi ise milli takıma olmuştu, türkiye liginin en formda stoperi iken ezber yapıp kendisinden daha kötü sezon geçiren çağlar'ı, ozan'ı milli takımda tercih eden kuntz belki de dünya kupasına gitmemize engel oldu. bu sezonki performansından sonra da milli takıma alınmazsa zaten o binayı yıkarlar... gerçi yakın zamanda kuntz'un gönderilip fatih terim'in bir şekilde milli takıma tekrar geleceğini düşünüyorum, bu ise başka bir entry'nin konusu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın