resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1955
    bu zatın çaldığı 2 puandan sonraki 7 maçta galatasaray bütün puanları yani 21 puanı toplamış ve liderlik koltuğuna 4 puan farkla oturmuştur.

    futbolda motivasyon, adanmışlık ve kenetlenme sandığımızdan çok daha önemli bir olgu. ali palabıyık faciasından sonra eminim ki okan buruk futbolculara maç motivasyonu yükleme anlamında hiçbir zorluk çekmiyordur. çünkü o günden sonra ortamın yabancısı olan icardi, mertens, rashica, oliviera bile neyle karşı karşıya olduklarını anlamışlardır ve sahaya daha fazla karakter koymaya başlamışlardır.

    organize ve profesyonel kötülüğün anlamadığı şey de bu. galatasaray'ın bir maç puanlarını çalarsınız ama galatasaray bu işe uyanırsa da şampiyonluk modunu açar. daha ligin yarısına bile gelmedik ama galatasaray şampiyonluk modunu çoktan açtı. galatasaray yeterince iyiyse yarattıkları bu kaostan beslenir ve günün sonunda kazanan taraf olur. hadi şimdi indirin indirebiliyorsanız liderlikten galatasaray'ı. bunu bir türlü öğretemedik bu ahlaksızlara.

    her şerden bir hayır doğar galatasaray taraftarı. hepimiz canımız yandığında bazen panikliyoruz, umutsuzluğa düşüyoruz ama gerek yok. iyiyseniz ve kararlıysanız kazanırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın