resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1954
    gün itibarıyla oluşan puan durumunda*, 2 maç değil, 3 maç farkla lider olmamızın önüne geçmiş tetikçi.

    gülerek verdiği ofsaytları, hırsla verdiği kırmızı kartları, rakibin faulle, elle kolla attığı golleri keyifle vermelerini ve en önemlisi bir hakemin bir takım aleyhine kasıtlı olarak yapabileceği her şeyi sığdırdığı 2018-2019 kadıköy deplasmanındaki aleni provokatörlüğünü unutmayacağım. bu düdük*, 2012-2013 sezonundan beri görev yaptığı hemen her maçımızda skandal kararlara imza atmış, anlık ya da maçlık hatalar değil, sonrasında ortalığı yangın yerine çevirecek performansları hayata geçirmiştir.

    alttan gelen çok yetenekli türk hakemlerinin seneler içinde tabir-i caizse kaşarlandığını, o günkü konjonktüre ayak uydurarak kafasında bir plan dahilinde maçlara çıkmaya başladığını defalarca, bir çok isimde gördük ama kariyerinin başından beri salt bir takım düşmanlığı güderek eline geçen her fırsatta zarar vermeyi görev edinen bir hakemi ilk defa görüyorum. ilk ve şu ana kadar tek örnektir bu konuda.

    legal bir mesleğe sahip kimsenin işiyle gücüyle, kazandığıyla alakalı olumsuz temennilerde bulunmam ama milyonların hislerine, milyonlarca dolarlık yatırım yapan bir kuruluşun da hakkına bilerek, isteyerek ve sistematik bir şekilde kasteden bu varlık, suistimal ettiği meslekten kazandığı parayı rahat yiyemez inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın