• 903
    muhtemelen bugün sezonun en iyi defansif oyununu oynadık, özellikle mental olarak oyuncular oyundan neredeyse hiç düşmediler, ayrıca birbirlerinin kademelerine de çok iyi geldiler. ferdi'nin ikinci yarıda joshua king'in pasıyla defans arkasına sarktığı pozisyon potansiyel bir goldü mesela ama rashica oradaydı. yine benzer şekilde ilk yarının sonlarında savunmamız öndeyken kerem'in dubois'nın arkasından ayak koyarak engellediği kritik bir top var. takımdaşlığın, beraberliğin, oynanılan oyundan keyif almanın sonucu olarak görüyorum ben bunları. buna tam zıt olarak da karşı takımda daha çok bireysel denemeler gördük.

    yorumlara bakıyorum(sözüm meclisten dışarı), yorumcuların demeçlerine bakıyorum, özellikle karşı takım özelindeki eleştiriler altay'ın beceriksizliğine odaklanmış durumda. haklılık payı var ama esgeçilen şey sahada sadece kalecilerin olmadığı. hiç bir oyuncu oynadığı takımdan, etrafındaki oyunculardan ayrı düşünülmemeli bana göre. dün erling haaland'ın norveçli olmasının ilerde onun en büyük dezavantajı olacağını söyleyenler bugün tek bir oyuncunun derbiyi kaybettirdiğini söylüyor ya da icardi'nin maçı tek başına aldığını.

    velhasıl, okan hoca'dan başlayarak gelen büyük bir konsantrasyon örneği izledik bugün ve maçın en keyifli tarafı buydu benim için. bir de maç sonunda muslera etrafında bizimkilerin sevincini görmek de keyifliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın