resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5028
    lider takımın lider hocası.

    florya'da transfer döneminde sabahlara kadar oyuncu analizlerini ben yapmadım. bu oyuncularla haftalarca antrenmanlara ben çıkmadım. bu kadar yıldız ve genç oyuncunun olduğu bir kadrodaki mükemmele yakın dengeyi ben kurmadım. sezon başından beri tüm kritik sınavlardan alnımın akıyla ben çıkmadım. dünkü fenerbahçe maçı öncesi takıma saatlerce taktik antrenmanları ben yaptırmadım. antrenman bitiminde yine sabahlara kadar kafamda maçı defalarca ben oynamadım.
    bu yüzden sezon başından beri hocayı hiç eleştirmedim hep arkasında durdum. bu maç öncesinde de özellikle ilk on bir açıklandığında galatasaray taraftarının yaptığı eleştirileri görünce çok üzüldüm. çünkü bu hoca lider takımın hocası. başına türlü türlü olaylar gelmesine rağmen lider olan takımın hocası.
    her seferinde de hak edene hak ettiği güveni ve formayı verdi ve karşılığını da aldı okan hoca. umarım ki emeklerinin karşılığını almaya da devam edecektir.

    galatasaraylılığını eleştirenleri, geldiğinde eleştirenleri, takımı ard arda deplasmanlara çıkarken eleştirenleri, değişiklik yaptığında eleştirenleri, çıkardığı on birleri hatta özellikle fenerbahçe maçındaki on biri eleştirenleri, canından çok sevdiği oğlunu 'uğurumuz' deyip maça getirdiğinde eleştirenleri, oynattığı ve oynatmaya çalıştığı futbolu eleştirenleri, kısacası herkesi utandırmıştır ve utandırmaya devam etmektedir. bundan sonra yaptığı seçimlerde 'vardır hocanın bir bildiği' denilmesini de sonuna kadar hak etmiştir.

    hoca olur oyuncular olur fark etmez. emek verenleri, elinden geleni yapanları ve buraya hak ederek gelip gerçekten çabalayan insanları hiçbir zaman hak etmeden eleştirmez galatasaray taraftarı. hak etmeden eleştirmemelidir de. biz kimlere kimlere destek olduk zamanında. okan hoca ve bu takım saygıyı ve desteği sonuna kadar hak ediyor. önümüzdeki herhangi bir maçta takılabiliriz. takılacağız da. futbol bu. homurdanmadan, asıp kesmeden yolumuza devam edeceğiz. bugün önemli bir eşikti ve kazasız belasız atlattık çok şükür. sonu şampiyonluk olsun.

    canım hocam. güç seninle olsun.

    (bkz: 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın