resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5047
    müthiş taktisyen, iyi insan, süper baba.

    müthiş taktisyen çünkü sene başından beri her maça ayrı hazırlık yapıp, karşısındaki takıma göre oyuncu ve takıma göre oyun seçiyor. bunun ne demek olduğunu en iyi kendisi biliyor. düşünsenize sabahın köründe kalkıyorsunuz, oyuncuları antrenmana çıkarıp performanslarını izliyorsunuz. hafta sonu için belirlediğiniz taktikte oyun oynatmaya çalışıyorsunuz. herkes antrenman sonrası ayrılıyor, siz oturup rakibi çalışıyorsunuz. rakibin eksiklerini görmek için defalarca farklı maçları izliyorsunuz. sakat ve cezalı oyuncularınızı bir kenara çekip elinizdeki oyuncularla, oyununuz için en iyi olabilecek adamlarla çalışmaya ve onların performanslarını en verimli biçimde kullanmak için kafa patlatıyorsunuz. bakın bir maçı izlemek için 90 dakikanız olması gerekiyor ya, aynı takımın farklı maçlarını defalarca izlemezseniz nerede nasıl müdahale edeceğinizi bilemezsiniz ve bu adam bunu yapıyor. saatlerce çalışıyor, saatlerce hem kafasında hem de sahada oynuyor oyunu. çalışıyor. dahası var mı?

    iyi insan çünkü hakaretamiz bir tane laf ettiğini görmedim. etrafındakileri ezdiğini hor gördüğünü görmedim. birine kötü bir bakış tavır görmedim. adamın işi galatasaray gücü galatasaray. hasas bir insan, yanlış anlaşılmaktan korkuyor, her yaptığına açıklama getiriyor. daha ne olması gerek?

    süper baba çünkü çıkışa geçtiği zaman şampiyonluğun ertesi sene çocuğu için aldı başını gitti. niye? çocuğunun tedavisi için. çocuğunun başında olmak için fransada kaldı uzun süre. bu adamın parası çok, bir tane doktor ayarlayıp gönderemez miydi? benim işim var deyip kendi işine odaklanamaz mıydı? bu şekilde yapan yok mu?

    büyüksün hocam. çok büyük. umarım iki üç mağlubiyet ile ipini çekmeye kalkmazlar. çünkü her şey bulunuyor da iyi bir insan, iyi bir baba iyi bir taktisyen olup galatasaraylı olan adam bulunmuyor.

    hep destek tam destek. arkandayız. yürüyedur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın