• 223
    o kadar çok istiyordum ki bu maça tam kadro çıkabilmeyi.
    bjk-başak maçlarındaki halimizle şu maça çıksaydık beraberliğe üzülürdüm.
    kağıt üzerinde yine tam kadro görünsekte, icardi-torreira-sergio hiç hazır değil. üçünün de alternatifi yok takımda. fb'lilerde bu 3 oyuncumuzun üzerine oynayacaktır mutlaka.

    yine de puan olarak olabilecek en iyi şekilde gidiyoruz kadıköy'e. 1 puan önde, bu maçtan sonra müthiş bir fikstür avantajı ile ve sezonun finalini kendi sahamızda oynayacak şekilde.
    takımın kalitesine ve yeteneklerine o kadar çok güveniyorum ki, sakatlık-kırmızı vs olmadan bugün yenilsek bile sonrasında vurur geçeriz dedirtiyor bu kadro.
    oyuncuların sağlık durumlarını en iyi okan hoca biliyor. umarım derbi maç bu gazına gelmeden kim hazırsa onları oynatır. malum bu tür maçları isimler değil sahada ciğerini bırakacak oyuncular kazandırıyor. aziz dönemindeki saçmasapan kadıköy yenilgi serimizde bu yüzdendi zaten. adamlar hayatının son maçı gibi oynuyordu, biz de fazla yumuşak kalıyorduk. fatih hocanın son dönemiyle birlikte kırdık bu döngüyü. bugünde sakin kalıp en az onlar kadar koşup mücadele edersek liderliği vermeden döneriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın