resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4896
    göztepe'de görev aldığı sezon tüm maçlarını izlemiştim ve tüm maçları güç bela kazanıyorlardı. kimse memnun değildi ve eskişehir deplasmanında 3-0 kaybettikten sonra ilk iki yarışından koptukları için göztepe tarafından görevine son verildi. o göztepe yılmaz vural ile zar zor, birazda altınordu kulübünün ilk 6'ya girmeme isteğiyle play-offlar kaldı.

    okan buruk ise göztepe'den kovulur kovulmaz küme düşme hattında ki akhisarın başına geçti ve takımı ligde tuttu. bir sonra ki sezon türkiye kupasını kazandı. hatta 2017-18 sezonunda deplasmanda trabzonsporu 6-1 gibi sansasyonel bir skorla devirdi. 2018-19 sezonunda yine küme düşme hattında ki rize'ye gitti ve neredeyse avrupa kupaları yarışının içine girdi.

    başakşehir serüveni herkes bilir ilk haftalarda kovulacakken sene sonu şampiyon oldu. galatasaray'ın evinde 41 maçlık yenilmezlik serüvenin bitirirken ahım şahım bir futbol oynatmadı. 25 ocak 2020 fenerbahçe istanbul başakşehir maçında takımı sahadan silindi ve 2-0 kaybetti. hatta sözlükte o maçla ilgili okan buruk ve başakşehir'i yerden yere vuran, şampiyon olamayacakları yazılan entryler mevcuttur. sene sonu şampiyon oldu.

    okan buruk teknik adamlık kariyeri topun ağzında olan, özellikle oyuncu değişiklikleri yerden yere vurulan ama hep gülen taraf oldu. bu sezon'da, biri sezon başı trabzon maçı öncesi, diğeri alanya maçı sonrası olmak üzere iki sefer kovulma aşamasına geldi. okan buruk baskıyı kaldıramıyor demek ne kadar doğru?
App Store'dan indirin Google Play'den alın