• 175
    kazananın 3 puana ulaşacağı müsabaka. bir kere bunu unutmamak gerekiyor. kazanırsak evet, bir avantajı cebimize koyacağız. diğer 2 sonuçta lig aynı düzeniyle devam edecek. oynanacak çok maç var, alınacak/kaybedilecek çok puan var. açıkçası yazın bana bu fikstür ve fikstür sonucunda bulunduğum yere okey misin deselerdi yüz kere okey derdim. aşırı zor maçlardan, deplasman ağırlıklı fikstür, alnımızın akıyla çıktık. oyun hep istediğimiz gibi olmadı ama sonuç aldık, kazanan kimliğini hatırladı galatasaray ligin ilk yarısı özelinde. niye bu kadar uzun yazdım. maç sırasında/sonrasında istemediğimiz bir sonuç olduğunda gereksiz duygu patlamalarını sözlüğe vurmamamız için. galatasaray futbol takımının panik yapacak hiç bir sebebi yok bu maç sonrası. 9 ocak 2023 sabahı uyandıktan sonra fikstüre baktığımızda konya ve beşiktaş deplasmanları dışında takımımızın zor bir deplasmanı yok. hep birlikte iç sahada kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ancak galatasaray'ın iç saha fikstür ağırlıklı oynayacağı bir takvimi var ve şampiyonluktaki en büyük rakibiyle mayıs ayında iç sahada oynayacak.

    maça gelirsek, haliyle çok zor maç. psikolojisi, atmosferi, ligin durumu, iki takımın son dönemde saha içi ve dışında yaşadığı gerginlikleri göz önüne alırsak baya dayak yemeye gidiyoruz kadıköy'e. fizik olarak daha sert takım fenerbahçe, daha iri takım fenerbahçe. hakemin sertlik dozajını iyi ayarlaması lazım ancak işte hakemlik kurumu. rezil de vezir de edebiliyor. rakibin ve tribün sertliğinin karşısında nasıl durabileceğiz, umarım iyi kafa yormuşuzdur bu konuya.

    okan hoca derbi kaybetmedi şu ana kadar, umarım devam ettirir serisini. keza jesus, derbi galibiyeti yok, üretkenliği yok, umarım devam ettirir serisini. fener tabi ki bu üretkenlikten uzak oyunlarını deplasmanda oynamıştı. şimdi içeride oynayacaklar, elbette aynı tarifeyi izletmeyeceklerdir bize.

    lider geldik, lider dönmek için elimizden geleni yapalım. bu sene stres yapmamızı gerektirecek bir sene değil ancak bu durumda kazanmak adına bizim daha az istememizi, mücadele etmemizi engellememeli. şans yanımızda olsun, gönlümüzden geçen güzel sonucu alabiliriz umarım. başarılar cimbom.
App Store'dan indirin Google Play'den alın