• 178
    futbolun magazinvari programlarını yapıyorlar desem; yok öyle güzel işlevselliği de yok. çünkü magazini biz severiz. futbolu sevenler, futbolcuların, teknik direktörlerin yaşadıklarını öğrenince hoşlarına giderler. bu konuda hasan şaş, sergen yalçın ve nihat kahveci örneğin, mis gibi magazin sohbeti yaparlardı.

    şahsen iki ya da üç videolarını izledim. hangi takımı tuttuklarını pek önemsemem. yıllarca mehmet demirkol izlemiş biriyim. anca objektiflik adı altında iş saçma sapan yorumlara gelince demirkol'u izlemeyi bırakmış idim.

    bunlar da kendilerine objektiflik ya da tasarımın güzelliği adına bir şeyler zırvalamışlar. banane yahu! siz bilmiyor musunuz galatasaray'ın ve taraftarlarının hassasiyetini?

    --- alıntı ---
    bana böyle güzel geliyor diyerek iş yapmamak, kimseye de boş yere laf vermemek lazım. bundan itibaren tff'deki kullanımlar esas alınacaktır.
    --- alıntı ---

    işlerine gelince ne güzel de açıklama yapıyorlar. geçiniz bu işleri. birkaç sene önce yıldızsız kullanımınız ile bu sezon kullanmama tercihiniz arasında çok fark olduğu gibi;

    --- alıntı ---

    neden böyle tercih ettiğime gelirsek; tasarım açısından hizaladığınız iki nesnenin, aynı boyutta olması gerekir. gs'nin logosu dar ve uzun. yıldızlı kullanımda daha da uzuyor ve başka bir takımla hizaladağınızda hacmen çok küçük gözüküyor. bana göre çok estetik bir durum değil

    --- alıntı ---

    ... açıklaması ne alaka?

    bir de şöyle bir açıklamaları daha var:

    --- alıntı ---
    bu konuya bir açıklık getireyim. 4 sene önceki videolarda da, 10 gün önceki toy'da da bu şekilde kullandım. 2018, 2019, 2020... tüm hbslerde hep böyleydi. açın bakın.
    --- alıntı ---

    evet, yıldızsız kullandığınız, yıldız koyup yayın yaptığınız videolar da var, açtım baktım. fakat sen ya da siz kalkıp galatasaray için hassas bir dönemde "tasarım yüzünden böyle bla bla" açıklama yaparsan/ız, iyi niyetinizin bile önemi kalmaz.

    emeğiniz için saygı duyuyorum. güzel videolar hazırlıyorsunuz ancak angaje olduğunuz noktalarda açık olmanız her zaman önem taşır. tasarım diyerek işin içinden çıkılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın