• 11
    gerçekten anlamadığım olgudur.

    mesela sol bek pva yerine bilmem kim gelsin deniyor. pva öyle bir seviye ki, yerine sokaktan adam koysan daha iyi oynar.
    yahu sol ayaklı oyuncu kaynayan takım, berkan'ı dene, yunus'u dene, kimi denersen dene. sakatlıklardan kurtulunca zaten orada taşdemir ve kazımcan var.

    arda'nın ilk oynadığı mevkisini hatırlayan var mı? sağ bekti manisa'nın 3 5 2'sinde. ve gelişiminde çok olumlu etki bıraktı. koy baba sıkışınca yunus'u berkan'ı oraya. milletin ölüp bittiği jesus, lincoln henrique gibi bir yetersizi sol bek oynatıyor da ne oluyor? biz galatasarayız, her türlü alırız maçı.

    aynı şey santrafor için de geçerli. çok mu sıkıştın, koy barış alper'i oraya. deneyim olsun, çocuğun vizyonu gelişsin. lewandowski'nin 10 numara oynaması gibi dortmund'da.

    emin, metehan'ın ne yetersizliğini gördük de stoper istiyoruz ara transferde? ross da dönecek.

    ara transferde pva ve seferovic'i yollayın, yerine de kimseyi almayın. yok illa alacaksanız, 35 yaş üstü kariyerli deneyimli, yabancı kaleci alın, muslera'ya bir şey olursa onu ilk 11' koyarız.

    mesela atalay babacan. yıllardır adamdan bir 10 numara yaratmaya çalışıyoruz. yahu çocuğu bir sol bek denesek? mariano atalay'dan çok mu daha fizikliydi? evet çok kötü bir fiziği var, güçlü değil vs. ama bir sol bek için inanılmaz teknik bir oyuncu olurdu atalay. belki de rezil olurdu ama denemedik bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın